Eljött a fényvédő ideje! Itt a tavasz! Hosszú a nap és erősen süt a nap!

Hogyan választod ki idén a legjobb fényvédő termékeket az egész családnak?

Mielőtt a kozmetikumokkal teli polchoz nyúlna, meg kell tudnia a választ néhány igazán fontos kérdésre: Mi a különbség az UVA és UVB sugarak között? Miben különbözik a fizikai és kémiai fényvédő krém? Az alapolajok eléggé megvédenek minket?

A kozmetikumok világa bonyolult a fogyasztó számára! Túl gyakran a marketing üzenetek elsőbbséget élveznek az értékes tartalommal szemben, nevezetesen a termék összetevőivel szemben! Cikkünk célja, hogy segítsen a kritikus és megalapozott döntések meghozatalában olyan fényvédő termékekkel kapcsolatban, amelyekre támaszkodik, hogy megvédjék Önt a nap káros sugaraitól!

Mi a különbség az UVA és UVB sugarak között?

Az UVB sugarak csak a bőr külső rétegeit érintik, és bőrpírt és égési sérüléseket okoznak. Folyamatosan körülöttünk vannak a nap minden szakában és minden évszakban!

Az UVA sugarak behatolnak a bőr belső rétegeibe, és fotoöregedést és bőrfejlődési rendellenességeket okozhatnak. Ezek a sugarak károsak és veszélyesek a bőrre!

 




Hogyan védenek meg minket a különböző fényvédők?

Egyes alapolajok , mint például a málna és a sárgarépa, magas SPF-faktorral rendelkeznek, amely csak az UVB-sugarak és az égési sérülések ellen véd, de az UVA sugarak ellen nem. Nem hagyatkozhatunk csak az alapolajokra, mert csak azokat használva nem égetjük, hanem károsítjuk a bőrünket, mert az UVA sugarak áthaladnak és eljutnak a bőr belső rétegeibe!



A kémiai fényvédők felszívódnak a bőrbe, ahol elnyelik a káros UVA és UVB sugarakat, és csak a bőr belső rétegeibe való felszívódás után alakítják át mindkét típusú sugarat. A vegyi szűrők agresszívek a bőrre, és károsak az emberekre és a tengeri világra.





A nem nano-cink-oxid fizikai fényvédők védőrétegként működnek, amely a bőrön marad. Ez a fizikai pajzs visszaveri és taszítja az UVA és UVB sugarakat, és egyáltalán nem engedi behatolni a bőrbe. A nem nano-cink-oxid biztonságos az emberekre és a tengeri világra.






Mik azok a Wooden Spoon fényvédők, és hogyan védenek meg minket?

A Wooden Spoon fényvédő ápolás biztonságos, hatékony és 100%-ban természetes! Termékeink csecsemőknek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt alkalmasak! Nem tartalmaznak kémiai szűrőket, szintetikus anyagokat, allergéneket és egyéb mesterséges összetevőket!

Termékeink számos olyan összetevőt tartalmaznak, amelyek elegendőek ahhoz, hogy megvédjenek minket a káros UVA és UVB sugaraktól! Kókusz, kakaó, napraforgó olaj, shea, méhviasz, nem nano cink-oxid, E-vitamin!

A nem nano-cink-oxid egy természetes termék, amely biztonságos az emberek és a világ számára!

A cink-oxid fényvédők vízállóak, de minden törülköző után leesnek, ezért érdemes gyakrabban felkenni őket.

Légy felelős saját testedért, de a tengeri világért is! Válassza a legtisztább és leghatékonyabb kozmetikai ápolást az egész család számára!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.